Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Fotografická revoluce: Přivítejte SONY Alpha A9 III

Fotografická revoluce: Přivítejte SONY Alpha A9 III
8. 11. 2023 | 3 minuty čtení

Vstupte do nové éry profesionální fotografie s full frame bezzrcadlovým fotoaparátem Sony Alpha 9 III, který obsahuje nově vyvinutý obrazový senzor Exmor RS™ s globální závěrkou. Můžete se tak těšit na pořizování snímků s frekvencí 120 sn./s, přesné automatické ostření s využitím umělé inteligence (AI-AF), uzávěrkovou dobu 1/80 000 sekundy a bezproblémovou synchronizaci blesku. A co více tato novinka nabízí?

SONY Alpha A9 III

Model Sony Alpha 9 III, který je jako šitý na míru pro sportovní a wildlife fotografii, se pyšní zcela novým senzorem Exmor RS™. Jedná se tak o světově první full frame 24,6Mpx vrstvený CMOS snímač s globální závěrkou "Global Shutter". Můžete tak dát sbohem zkreslení v rychlých scénách. Tato špičková technologie zaručuje dokonalé snímky i při natáčení videí v rozlišení 4K-120fps bez ořezu. S 6K převzorkováním (neboli oversamplingem) poskytuje mimořádnou kvalitu obrazu ve formátu 4K.

 

SONY ALPHA A9 III

Zachyťte všechny okamžiky

Užijte si sekvenční kontinuální záznam bez výpadku s až 120 fps a nezmeškejte už ani jeden snímek! Díky umělé inteligenci budou všechny motivy včas rozpoznány a zachyceny s opravdu ohromující přesností. Kromě toho vám nová funkce před-nahrávání a režim Burst Continuous umožní buď zvýšit snímkovou frekvenci, nebo zachytit akci ještě před stiskem spouště, přičemž možnost natáčet ve formátu RAW zůstane i nadále zachována.

 

Špičkový autofocus

Dosud nejrychlejší a nejpřesnější automatické zaostřování - A9 III rozpozná oči i z dálky a spolu s dalšími nástroji se postará o dokonale ostré snímky. Ve spojení s 9,44milionovým elektronickým hledáčkem a rychlými obnovovacími frekvencemi obrazu je zajištěna ostrost zaostření i v dynamických scénách.

 

Ohromná rychlost

Dechberoucí rychlost závěrky 1/80 000 s vám umožní zaznamenat i okamžiky, které nemáte šanci spatřit pouhým okem. Spolu s rychlostí byla u tohoto fotoaparátu vylepšena i synchronizační rychlost blesku tak, aby odpovídala požadované rychlosti závěrky.

 

Ideální pro profesionály

Sony Alpha 9 III byla pečlivě vyvinuta s ohledem na profesionály. Klade důraz především na pohodlí a rychlost provedení. A9 III nabízí robustní a odolný design těla s novým úchytem pro zlepšenou manipulaci. S 4osým displejem, novými přizpůsobitelnými tlačítky a vylepšenou konektivitou byl navržen tak, aby vyhovoval všem nárokům profesionálních fotografů i videotvůrců. Bude ideální volbou pro zaznamenání sportu i divoké přírody.

 

VÍCE O SONY A9 III

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 - 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

59 990,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

39 990,-
SONY ZV-E10
SONY Alpha ZV-E10 vlogovací fotoaparát

ideální nástroj pro tvorbu videí, vlogů i fotografií, snímač APS-C s 24,3 Mpx, dotykový otočný displej

19 490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...